

Τον καιρό που θα επικρατήσει στη χώρας μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο παρουσίασε ο προγνώστης της ΕΡΤ, Σάκης Αρνούτογλου.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει ένα μετεώγραμμα με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν από τη Δευτέρα (7/8) μέχρι και την άλλη Τετάρτη (16/8).
Στο μετεώγραμμα παρουσιάζονται οι θερμοκρασίες αλλά και η ένταση των ανέμων για το επόμενο δεκαήμερο. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 32-36 βαθμούς Κελσίου με τις υψηλότερες να καταγράφονται το τετραήμερο από τις 13 έως και τις 16 Αυγούστου.
Όσον αφορά τους ανέμους την Τετάρτη 9/8 θα υπάρξει ενίσχυση των βοριάδων στο Ιόνιο και στο Αιγαίο με την έντασή τους να φτάνει τα 7-8 μποφόρ.
Επίσης, η ισχύς των ανέμων θα ενταθεί και το τετραήμερο από 12 έως 16 Αυγούστου, καθώς αναμένονται βοριάδες 7-8 μποφόρ σε Αιγαίο, Εύβοια, Βοιωτία, ανατολική Πελοπόννησο και Αττική.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.