Τη γονική μέριμνα της Λυδίας ζητούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Στις Φιλιππίνες το παιδί με τη γιαγιά του

Για τις 17 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματός της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναλάβουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Την ίδια μέρα θα κριθεί η υπόθεση καθορισμού του τρόπου επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του πιλότου και της μικρής.

η μητέρα της άτυχης Κάρολαϊν, Σούζαν, μετεγκαταστάθηκε μαζί με την μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες, ενώ έχουν ζήτησε να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας και να καθοριστεί πλέον μέσω skype. Στις 17 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί, επίσης, το αίτημα των γονιών του πιλότου για να αναλάβουν τη γονική μέριμνα του παιδιού

«Είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σουζάνα έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού θα αποφασίσει το δικαστήριο γι αυτό που είναι πιο νοσηρό το περιβάλλον. Στις 17 Ιανουαρίου 2023 το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της» επισήμαναν άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολαϊν, μιλώντας στο thenewspaper.gr.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα