

Στο 6,2% βρίσκεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για την τηλεόραση του Alpha.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που είναι η πρώτη μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, σε ερώτημα για το εάν πρέπει να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 36% λέει «ναι», ενώ το 26% ψηφίζει Αλέξη Τσίπρα και σε κανέναν από τους δύο απαντά το 32%.
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 31,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,4% , το ΠΑΣΟΚ 8,9%, το ΚΚΕ 6,1% η Ελληνική Λύση 3,8%, το Μέρα25 3,7%, ενώ το κόμμα Έλληνες λαμβάνει 3,2%.
Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 11,2%.
Σχετικά Νέα
Επίθεση του Πακιστάν στην Ινδία με drones – Στόχος το αεροδρόμιο της Τζαμού
Νέος «γύρος» συγκρούσεων ξέσπασε σήμερα (08.05.2025) ανάμεσα σε Πακιστάν και Ινδία και πιο συγκεκριμένα.
Κομισιόν: Σε διαβούλευση ο κατάλογος για πιθανά αντίμετρα 95 δισ. ευρώ
Η Κομισιόν παρουσίασε σήμερα μια λίστα εμπορικών αντίμετρων που στοχεύουν αμερικανικά προϊόντα συνολικής αξίας,.
«Δίαυλος επικοινωνίας» μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν εν μέσω πυρών
Η είδηση ότι είναι ανοιχτή η επικοινωνία μεταξύ ανώτατων στρατιωτικών της Ινδίας και Πακιστάν, δίνει ξανά ελπίδες.
Στ. Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή με αναστολή και πρόστιμο 50.000 για το πόθεν εσχες
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 50.000 για.