Τι αποφάσισε η Κεραμέως για τις Πανελλαδικές

«Δεν θα χαθεί η φετινή χρονιά», τόνισε με έμφαση η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως ο Απρίλιος είναι ο κρίσιμος μήνας.

Την αισιοδοξία της πως οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν μέσα στον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, παρά την πανδημία του κορονοϊού, εξέφρασε σήμερα (Τετάρτη) η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός έδωσε μάλιστα την είδηση πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η ανακοίνωση για τη μείωση της ύλης στα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελλαδικών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, η υπουργός ανέφερε επίσης πως η καμπύλη της πανδημίας εξελίσσεται καλά στη χώρα μας, προσθέτοντας πως οι ειδικοί στα θέματα Υγείας είναι αισιόδοξοι.

«Αλλιώς, δεν θα λέγαμε πως οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν όσο πιο κοντά στην προγραμματισμένη ημερομηνία», πρόσθεσε επίσης η κ. Κεραμέως, υπογραμμίζοντας με έμφαση πως «δεν θα χαθεί η φετινή χρονιά».

Όπως και όλοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε πως ο Απρίλιος είναι ο κρίσιμος μήνας για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Σχετικά Νέα