Θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οδηγό έπεσε ο τέως δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, τις προηγούμενες ημέρες κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή Live News του MEGA, και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα, ο κ. Μπουρνούς δέχτηκε κλωτσιές και χτυπήματα, ύστερα από μία “μικρής έντασης λογομαχία” που είχε με οδηγό στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως περιέγραψε ο πρώην δήμαρχος, ο οδηγός γρήγορα βγήκε εκτός εαυτού, αποβιβάστηκε από το όχημά του και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κ. Μπουρνού, όπου και του επιτέθηκε, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, χωρίς, όμως, επιτυχία. Στη συνέχεια, ο τέως δήμαρχος ειδοποίησε την Αστυνομία, ωστόσο ο οδηγός, προκειμένου να διαφύγει, μπήκε στο όχημά του και έφυγε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κ. Μπουρνούς αρχικά στάθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο του δράστη, καλώντας τον να περιμένει την Αστυνομία. Ωστόσο, ο οδηγός, αμετανόητος, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε στους δρόμους της περιοχής, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του τέως δημάρχου, καθώς στιγμιαία τον παρέσυρε, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά

 

“Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα” δήλωσε ο κ. Μπουρνούς στην εκπομπή Live News.

“Μου είπε ”γιατί με προσπεράσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός βγες έξω”. Του είπα δείξε μου την ταυτότητά σου και μόλις του είπα αυτά άρχισε να κλωτσάει το αμάξι και να ”φεύγει”” πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως, παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαίνεται στο βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον τέως δήμαρχο, ο δράστης παραμένει εξαφανισμένος με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του. Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα