Θύμα του 50χρονου ασφαλιστή: «Μου έφαγε 13 χιλιάδες ευρώ»

Στιγμιότυπο από την πολυκατοικία επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο, σε διαμέρισμα της οποίας βρέθηκε απαγχονισμένος 50χρονος, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023. Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 47χρονης γυναίκας η οποία, ομολόγησε τη συμμετοχή της στον θάνατο του άντρα. Τους είπε ότι μετά από καυγά που είχε με το θύμα για οικονομικές διαφορές, επιχείρησε με ένα κορδόνι να τον στραγγαλίσει χωρίς να τα καταφέρει. Εκείνος πήγε στο δωμάτιό του όπου είχε ήδη προετοιμάσει την αυτοκτονία του (είχε δέσει σε βρόχο μια ζώνη στο μονόζυγο, και στη συνέχεια πήρε μια καρέκλα και ανέβηκε σε αυτή). Η 47χρονη τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει και όταν εκείνος τοποθέτησε το κεφάλι του στον βρόχο εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατό του. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει η παράνομη δράση του 50χρονου ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Στην ενημερωτική εκπομπή «LIVE NEWS» ένα από τα πολλά θύματα του, ανέφερε ότι ο ασφαλιστής – επενδυτής που από ότι φαίνεται είχε έντονη παράνομη δραστηριότητα, του είχε «φάει» 13 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα υπάρχει βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας το οποίο απεικονίζει τον 50χρονο με τα θύματα του, μερικές ημέρες πριν από την δολοφονία του.

Στο βίντεο καταγράφονται πολλά από τα θύματα του ασφαλιστή, να έχουν μαζευτεί στο γραφείο του και να ζητάνε επιτακτικά τα χρήματα τους πίσω.

«Μας κατέστρεψες», «Που έχεις κρύψει τα λεφτά», «Με έβαλες να πάρω δάνειο» είναι μερικά από τα όσα ακόμα να λένε τα θύματα, στον 50χρονο.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο ασφαλιστής είχε δεχτεί άγριο ξυλοδαρμό από πολύ σωματώδη άτομα.

Το βίντεο – αξίζει να σημειωθεί – πως έχει τραβηχτεί από την 47χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του.

Τι είπε στο «LIVE NEWS» ένα από τα πολλά θύματα του

Ένα από τα θύματα του 50χρονου, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για την παράνομη δράση του ασφαλιστή αλλά και για το τι συνέβη στο γραφείο του θύματος, το προηγούμενο Σάββατο.

«Μου έχει φάει 13.000 ευρώ. Πέρσι, με πήγε ένας φίλος μου στο γραφείο του και όταν πήγα ήταν 20 -25 αυτοκίνητα εταιρίας «FLEX». Διαλέξαμε, το πήραμε και σε ένα χρόνο θα δίναμε άλλα 10 -12 χιλιάρικα και θα μας έμενε το αυτοκίνητο. Τώρα, τα αυτοκίνητα δεν αναγνωρίζονται γιατί ήταν κλεμμένα».

Όσον αφορά το τι ακριβώς συνέβη στο γραφείο του ασφαλιστή, όταν τα θύματα απάτης μαζεύτηκαν για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το που πήγαν τα χρήματά του, ανέφερε:

«Πήγαμε και γινόταν πανικός. Άλλος έκλαιγε, άλλος τον βάραγε και αυτός δεν έλεγε τίποτα. Ήρθε η αστυνομία εκεί και τον πήρε. Κάποιοι πήγαν για να κάνουν μηνύσεις και το βράδυ τον άφησαν ελεύθερο. Εκεί ήταν και η κατηγορούμενη και έκλαιγε. Έλεγε ‘’με κατέστρεψε’’. Στο γραφείο του, δούλευε και η γυναίκα του αλλά το Σάββατο δεν ήταν εκεί, είχε πάει στον αδελφό της 10 μέρες νωρίτερα και είχε εξαφανιστεί. Ανά 10 λεπτά ερχόταν κόσμος που του είχε πάρει λεφτά, για να τον βρίσει, να τον χτυπήσει , να τον φτύσει», κατέληξε το θύμα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα