

Στη θλίψη βυθίστηκε η Θεσσαλονίκη, μετά τον άδικο χαμό του 17χρονου Γιώργου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Χαροπαλεύει διασωληνωμένος στην εντατική ο συνομήλικος φίλος του, που ήταν συνεπιβάτης.
Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος με συνεπιβάτη ένα συνομήλικό του, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα. Όταν κάποια στιγμή εκείνη θέλησε να στρίψει, ο άτυχος μαθητής που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προσπάθησε να κάνει προσπέραση. Δεν τα κατάφερε και το μηχανάκι «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του οχήματος.
Ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο 17χρονος που καθόταν πίσω του, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Μετά το τροχαίο ο 17χρονος Γιώργος που σκοτώθηκε, εκτοξεύτηκε από το μηχανάκι που οδηγούσε και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Στο σημείο φίλοι και συμμαθητές αφήνουν λουλούδια και κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.