Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον τραγικό χαμό του 14χρονου

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον τραγικό χαμό του 14χρονου Μάριου, γιου γνωστού γιατρού από τη Λαμία στο χθεσινό τραγικό δυστύχημα με τα ποδήλατα σε δρόμο «καρμανιόλα», όπως κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής λόγω έλλειψης φωτισμού και πεζοδρομίων.

Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν ο δίδυμος αδελφός του και ένας φίλος τους όταν κινούνταν με τα ποδήλατά τους στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου. Όλα συνέβησαν στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν ένα αυτοκίνητο Audi στο ύψος του «Γκλαντζούνη» με οδηγό έναν 44χρονο Αλβανικής καταγωγής που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με την παρέα των παιδιών προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, άμεσα έσπευσαν για βοήθεια οι κάτοικοι του χωριού που βρισκόντουσαν στον σημείο, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Δυστυχώς για τον 14χρονο στα επείγοντα του νοσοκομείου της Λαμίας οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του…

Να σημειώσουμε, ότι η παρέα των παιδιών ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν την ειδική σήμανση για το βράδυ, με φώτα μπρος και πίσω των ποδηλάτων.

Ο οδηγός συνελήφθη από το ΑΤ Στυλίδαςου, ενώ υποβλήθηκε σε αλκοολομέτρηση .

Ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες των κάτοικων φέρεται να είδε την παρέα των παιδιών την τελευταία στιγμή, έχασε τον έλεγχο, απέφυγε το πρώτο ποδήλατο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δεύτερο, χτυπώντας όμως και το τρίτο παιδί.

Ο ίδιος παρότι υπέστη σοκ αρχικά, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του μαζί με τους κατοίκους και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο 14χρονος διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε, με αποτέλεσμα να είναι απίστευτος ο θρήνος στους διαδρόμους του νοσοκομείου για τον αδόκητο χαμό του μικρού παιδιού.

Σχετικά Νέα