

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία σε ανάρτησή της σημειώνει ότι έχοντας κάνει και τις τρεις δόσεις εμβολίου τα συμπτώματά της που έχει περιορίζονται μόνο σε ένα επίμονο μπούκωμα και καλεί τους πολίτες να μην παραλείψουν την τρίτη δόση του εμβολίου.
Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:
«Ο COVID-19 με βρίσκει τριπλά εμβολιασμένη και έχοντας κάνει επιπλέον και το εμβόλιο της γρίπης.Τα συμπτώματα που έχω περιορίζονται σε ένα επίμονο μπούκωμα.Θα δουλεύω από το σπίτι για τις επόμενες δέκα ημέρες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Να προσέχετε και να μην παραλείψετε την τρίτη δόση του εμβολίου!»
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.