

Έντονα συμπτώματα κορονοϊού εμφάνισε 35χρονος γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκη.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival πρόκειται για ειδικευόμενο καρδιολόγο, ο οποίος εμφάνισε τα συμπτώματα κορονοϊού, την περασμένη Κυριακή, 15 ημέρες αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας για το θέμα σημείωσε στο Thestival ότι: «Ακόμα και αφότου γίνει η πρώτη δόση του εμβολίου θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Και φυσικά θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όποια σενάρια κυκλοφορούν για μία δόση του εμβολίου».
Σχετικά Νέα
Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε δικαστής του Αρείου Πάγου – Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου το άτομο που έδωσε την επιστολή
Στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας βρίσκεται υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού λειτουργού, η οποία φέρνει.
Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα
Με τίτλο «50 όνειρα. Ένα αύριο γεμάτο αγάπη, φροντίδα, ασφάλεια», τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν την.
Συνεχίζονται έλεγχοι και αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) βρίσκεται από χθες, Δευτέρα 19 Μαΐου.
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Όταν έσκασε ο λέβητας ήταν κλειστές οι βάνες – Τεχνικό το λάθος είπε στην κατάθεσή του πρώην συντηρητής
Η τραγωδία που σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2022 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, με.