

Εξοργιστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη. Δύο άτομα συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία συγγενή ενός 9χρονου ΑμεΑ ότι άφησαν μόνο του το παιδί μέσα σε λεωφορείο επί τέσσερις ώρες, καθώς ξέχασαν να το αποβιβάσουν. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθησαν τόσο ο οδηγός του λεωφορείου όσο και μία συνοδός.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 9χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας επρόκειτο να παρακολουθήσει απογευματινό πρόγραμμα σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και γι’ αυτόν τον λόγο επιβιβάστηκε στο λεωφορείο από το σπίτι του.
Στο ίδιο όχημα βρίσκονταν κι άλλα παιδιά που παρακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα. Φτάνοντας στο ΚΔΑΠ, τα παιδιά αποβιβάστηκαν κανονικά από το λεωφορείο, εκτός από τον 9χρονο, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους ιθύνοντες. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τέσσερις ώρες για να διαπιστωθεί από τον οδηγό της επόμενης βάρδιας, ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί εντός του λεωφορείου.
Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον 42χρονο οδηγό και την 23χρονη συνοδό. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Σχετικά Νέα
Σφήκες τσιμπούσαν ασθενείς στο νοσοκομείο Νίκαιας καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ
Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δημόσιο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο Νίκαιας έκλεισε θάλαμος της παθολογικής.
Οι εννέα δράσεις για την ανθεκτικότητα του Πεντελικού απέναντι στην κλιματική αλλαγή
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, επισκέφθηκε χθες (3/10) το δημοτικό κατάστημα Πεντέλης,.
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Νέο Ροεινό Αργολίδας
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στο Νέο Ροεινό Αργολίδας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
ΑΣΕΠ: Από 17/10 οι αιτήσεις επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού για 1.843 θέσεις – Η προκήρυξη
Εκδόθηκε η 2ΓΒ/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 31/29.09.2023/τ. ΑΣΕΠ & ΦΕΚ 32/3.10.2023/τ. ΑΣΕΠ) που.