

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 68χρονο, σημειώθηκε στις 16:30 της Παρασκευή, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.
Υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε ο 68χρονος ξέφυγε από την πορεία, λίγο μετά τον κόμβο του αεροδρομίου, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.