Θεσσαλονίκη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Πέθανε την ίδια ημέρα με τον αδελφό του

Θλίψη σκόρπισε στη Θεσσαλονίκη η είδηση για τον θάνατο του 34χρονου Δημήτρη Μπόνια, που κατά τραγική ειρωνία, πέθανε την ημέρα που είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και ο μικρότερος αδερφός του πριν από 10 χρόνια.

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Αλέξης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο τα ξημερώματα 19ης Νοεμβρίου του 2011, όταν επέστρεφε στο σπίτι του με το μηχανάκι. Στην οδό Λαγκαδά εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα και τραυματίστηκε σοβαρά. Ακριβώς δέκα χρόνια μετά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr ξημερώματα 19ης Νοεμβρίου, ο μεγάλος αδερφός του Αλέξη, ο 34χρονος Δημήτρης Μπόνιας, αφήνει την τελευταία του πνοή νικημένος από καρκίνο. Η μοίρα χτύπησε αλύπητα για δεύτερη φορά τους γονείς της οικογένειας, που έχασαν τα δύο από τα τρία παιδιά τους.

Ο Αλέξης και ο Δημήτρης είχαν στην καρδιά τους τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλή.

Πριν από δέκα χρόνια οι οπαδοί του «Γηραιού» θρήνησαν για τον χαμό του Αλέξη. Σήμερα θρηνούν για την απώλεια του Δημήτρη. Όπως και ο Αλέξης έτσι και ο Δημήτρης ήταν «χρυσό» παιδί. Είχαν το ίδιο χαμόγελο και το ίδιο καλοσυνάτο βλέμμα. Δύο καλά παιδιά που έκαναν τη Σταυρούπολη πιο όμορφη και δυστυχώς έφυγαν βιαστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα