Θεσσαλονίκη: Τηλεδιάσκεψη Τζιτζικώστα- Ζέρβα με Χαρδαλιά και Τσιόδρα

Τηλεδιάσκεψη είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορoνοϊό, καθώς οι αρμόδιες αρχές θα βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν έξαρσης κρουσμάτων.

Η ανησυχία των αρχών για την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή είναι έκδηλη, καθώς στο τραπέζι έχει μπει η εφαρμογή περιοριστικών μέτρων σε τοπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Ζέρβας ενημέρωσαν τους Χαρδαλιά και Τσιόδρα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη αναφορικά με τον κορονοϊό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την τηλεδιάσκεψη δεν αποφασίστηκε η λήψη μέτρων, τουλάχιστον για την ώρα, τονίστηκε ωστόσο πως σε ό,τι αφορά στην Κεντρική Μακεδονία, οι αρμόδιες αρχές θα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή. Η ατζέντα της συζήτησης. σύμφωνα με τοπικά μέσα, περιελάμβανε το ωράριο λειτουργίας των καφέ-μπαρ, τον συνωστισμό στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και τη διοργάνωση της 85ης ΔΕΘ.

Σχετικά Νέα