

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Δευτέρα 14 Απριλίου 2025, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με άτομο που δραστηριοποιούνταν στην κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, ενώ από τη διενεργηθείσα προανάκριση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου, ο οποίος εντοπίστηκε εντός οχήματος και ακινητοποιήθηκε.
Σε σωματικές έρευνες και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα, οικία και αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα», συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -13- κιλά και -594- γραμμάρια κοκαΐνης,
- -82- φαρμακευτικά δισκία,
- -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
- πυροβόλο όπλο,
- -306- φυσίγγια,
- -3- κινητά,
- -33.710- ευρώ,
- -2- αυτοκίνητα,
- μοτοσυκλέτα και
- εξοπλισμός επανατυποποίησης και διαμερισμού των ναρκωτικών (κολλητική ταινία, διάφανες σακούλες, μεμβράνες κλπ).
Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου στο παρελθόν είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Χαλάζι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου
Χαλάζι έπληξε για ακόμη μια φορά την ευρύτερη περιοχή του δήμου Τυρνάβου. Ο αγροτικός.
Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο Κυριακή 27 Απριλίου 2025 από τις 8.
Ξεκινά στη Ρόδο το νέο διεθνές τουρνουά τένις βετεράνων παικτών
Ξεκινά στη Ρόδο το νέο διεθνές τουρνουά τένις βετεράνων παικτών Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης.
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου λόγω της διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα.