

Ένας 25χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση θανάτωσης ζώου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο συλληφθείς, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και ο σκύλος ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του ζώου του 65χρονου.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από τις Αρχές ο 25χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.900 ευρώ που αφορούν στην προαναφερόμενη νομοθεσία. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σχετικά Νέα
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (14/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.