

Μια 18χρονη συνελήφθη κατηγορούμενη για τον βιασμό ενός 20χρονου και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, στη Θεσσαλονίκη, αφού προηγήθηκε καταγγελία του παθόντα στην αστυνομία.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, εις βάρος της 18χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, ενώ η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να να απολογηθεί στην 2η τακτική ανακρίτρια.
Ο 20χρονος κατήγγειλε ότι η νεαρή γυναίκα εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία που ένιωθε λόγω κατανάλωσης αλκοόλ και τέλεσε γενετήσιες πράξεις κατά φύση, σε βάρος του, χωρίς τη συναίνεση του.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε στύση της δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ερωτική συνεύρεση αλλά η 18χρονη επέμενε κι έτσι κατήγγειλε τον βιασμό του.
Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της 27ης Αυγούστου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ο 20χρονος στη συνέχεια μετέβη σε Αστυνομικό Τμήμα και έκανε την καταγγελία.
Σχετικά Νέα
Στάσης εργασίας από την ΑΔΕΔΥ στις 6 Ιουνίου, για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
Η Εκτελεστική Επιτροπή της https://www.skai.gr/tags/adedy., με αφορμή τη διεξαγωγή της πρότυπης δίκης για την.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Μαΐου
Σήμερα Πέμπτη, 15 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Οσίου Αχιλλίου, Οσίου Παχωμίου του Μεγάλου, Οσίας Καλής. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (15/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σαντορίνη: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα πολιτικής προστασίας – Δημοσιεύθηκε η νέα ΚΥΑ
Σε εφαρμογή τέθηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει σειρά έκτακτων μέτρων πολιτικής.