

Με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ανδρουλάκη και διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, βρέθηκαν τα ανοιχτά θέματα του δήμου Καλαμαριάς και ειδικότερα το παραλιακό μέτωπο και όλα τα ζητήματα δημοσίου χώρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επεσήμανε στην κα Αράπογλου και τα στελέχη της διοίκησής της που έλαβαν μέρος στη συνάντηση, πως το θέμα του δημόσιου χώρου είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του, ενώ δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει τα θέματα που αφορούν το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς και τη διατήρηση του αδόμητου χαρακτήρα του για την πόλη, τους πολίτες της και ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Διοίκησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ζαχαρίας Κώστας, Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, Ελπίδα Καλπίδου και Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Χρηστίνα Φοροπούλου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη μετέβη επίσης στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.
Σχετικά Νέα
Τέμπη: Εν αναμονή αποφάσεων για Προανακριτική Επιτροπή – Στη Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη, από Τετάρτη στη διάθεση των βουλευτών
Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο δικογραφία του εφέτη ανακριτή Λάρισας Σωτήρη Μπακαΐμη.
Β. Σπανάκης: «Ο νέος Κώδικας της Αυτοδιοίκησης είναι ο νέος, σύγχρονος δρόμος των Δήμων και των Περιφερειών»
Στην στρατηγική σημασία και τα ευεργετήματα του νέου Ενιαίου Κώδικα Αυτοδιοίκησης αναφέρθηκε ο Υφυπουργός.
Σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για το μπλακάουτ στην Ιβηρική χερσόνησο
Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με αφορμή το μπλοκ άουτ στην Ιβηρική χερσόνησο – τα αίτια.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει υπόψη την τεκμηριωμένη πρότασή μας για τον σιδηρόδρομο
«Μόλις πριν από δύο μήνες, στις 2 Μαρτίου, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε.