

Στη σύλληψη δύο ατόμων προέβη η αστυνομία έπειτα από καταγγελία 23χρονου για ληστεία και βιασμό, που βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 43χρονο ημεδαπό και 33χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Προηγήθηκε καταγγελία 23χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία οι προαναφερόμενοι άντρες, μαζί με συνεργό τους, τις βραδινές ώρες της 13-09-2024, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου, παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.