

Σε συλλήψεις τριών ατόμων που διαπιστώθηκε ότι ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που διενεργούνται και θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, αστυνομικοί του προαναφερόμενου τμήματος, συνέλαβαν χθες έναν αλλοδαπό 27 ετών και δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 28 ετών, για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να κινείται με ι.χ φορτηγό στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος Κερδυλλίων), στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί, ενώ από την αστυνομική έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές.
Οι 21 και 28 χρόνων ημεδαποί συλληφθέντες, εντοπίστηκαν να κινούνται με ισάριθμα οχήματα επί της Εγνατίας οδού (κόμβο Κερδυλλίων) και στον έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από τα τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.