

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή του Flyover πραγματοποίησαν μέλη συλλογικοτήτων και συλλόγων της πόλης στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.
Οι διαδηλωτές ανέφεραν ότι θα κοπούν χιαλιάδες δέντρα και ότι θα καταστραφούν 82.000 τ.μ. περιαστικού δάσους, ότι θα επιδεινωθεί η ποιότητα του αέρα, ότι το έργο δεν θα λύσει το κυκλοφοριακό αλλά θα το αναπαραγάγει, ότι δεν υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη, ότι το έργο δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και βαραίνει αποκλειστικά τον κρατικό προϋπολογισμό και ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαβούλευση με τους φορείς, τους δήμους και τους κατοίκους.
Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετείχαν μέλη των φορέων που έχουν καταθέσει τις δύο αιτήσεις ακύρωσης του έργου στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς επίσης και η δημοτική παράταξη «Η Πόλη Ανάποδα».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.