

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν τα 49 άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετική Επιστημών του ΑΠΘ, το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα εκ νέου στα δικαστήρια για να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Ανάμεσα τους είναι 31 άνδρες και 18 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 30 ετών.
Σε ό,τι αφορά τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν κατά την ίδια επιχείρηση, όπως ναυτικοί πυρσοί, ξύλινα κοντάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πυροσβεστήρες, βαριοπούλα κ.ά., η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των δραστών και σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και φωτοβολίδων.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.