

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 55χρονος που αναζητείτο για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του, νωρίτερα, το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, όπου προσήχθη κι αναμένεται να εξεταστεί από αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες ο 55χρονος εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του.
Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην την σκοτώσει.
Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στις σχέσεις τους και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.
Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε. Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από περίοικο σπεύδοντας στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν είτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς είτε αύριο το πρωί.
Σχετικά Νέα
Έρχεται νέο υπόγειο πάρκινγκ 360 θέσεων στην Αθήνα -Σε ποιον σταθμό του Μετρό θα βρίσκεται
Εντός του 2028 αναμένεται να είναι έτοιμος ο χώρος στάθμευσης που θα λύσει ένα.
Λάρισα: Προφυλακιστέος και ο 50χρονος για την κακοποίηση των παιδιών – Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας τους
Προφυλακίστηκε χτες, Παρασκευή και ο 50χρονος από τη Λάρισα που κατηγορείται για την κακοποίηση.
Αυτοκίνητο έπεσε σε ποδηλάτες στη Λ. Ποσειδώνος – Tέσσερις ελαφρά τραυματίες
Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε.