

Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ πρόσχαρο άνθρωπο, το μότο του οποίου ήταν “γυμνάζουμε πρώτα χαμόγελα”.
Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως επρόκειτο για έναν γενικά χαρούμενο άνθρωπο, θρησκευόμενο, αγνοώντας όμως ποια ακριβώς μπορεί να ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και που τον οδήγησαν στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του.
Όπως δήλωσε η γυναίκα, που ήτανε δασκάλα των δύο από τα τρία παιδιά που είχε ο 50χρονος, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ήταν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, ενώ ο γυμναστής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, ωστόσο διατηρούσε τόσο με την ίδια όσο και με τα παιδιά του άριστες σχέσεις.
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας
Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την αναζήτηση ηθικού αυτουργού πίσω από την αυτοκτονία, καθώς οι αναρτήσεις που έκανε πριν δώσει τέλος στη ζωή του, άφηναν αιχμές για μία γυναίκα που του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, αλλά και για κύκλωμα το οποίο εκβίαζε επώνυμους και ευκατάστατους προκειμένου να αποσπάσει χρηματικά ποσά.
Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο, οι συγκεκριμένες αναφορές του γυμναστή να συνδέονται με κάποιον τρόπο, με πολύ μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε πρόσφατα τη δικαιοσύνη και που πήρε μεγάλη δημοσιότητα.
Χθες εξάλλου, όπως δήλωσε και γείτονας του γυμναστή, τον είδε να κινείται στο πάρκινγκ του, λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του και φαινόταν εμφανώς καταβεβλημένος και με σκυμμένο το κεφάλι.
Τέλος, ο ίδιος γείτονας αναφέρθηκε και στα σενάρια που εξετάζονται, τόσο για την εμπλοκή της γυναίκας με την οποία σχετιζόταν ο γυμναστής, όσο και με την ύπαρξη κυκλώματος.
Σχετικά Νέα
Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στη ΓΑΔΑ – Πώς συνέβη
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (12/5/25) στη ΓΑΔΑ, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο.
Καιρός: Μίνι φθινόπωρο με βροχές και καταιγίδες – Ανάρτηση Τσατραφύλλια
Ο καιρός αλλάζει με μίνι φθινόπωρο να αναμένεται τις επόμενες ώρες, φέρνοντας βροχές και.
Πάτρα: Όταν μία 72χρονη γυναίκα διαγνώσθηκε με καρκίνο…του προστάτη
Μια 72χρονη γυναίκα από την Πάτρα έζησε μια ιδιαίτερα σοκαριστική εμπειρία όταν, διαβάζοντας τα.
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.