Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η σύσκεψη Τσίπρα με επιχειρηματίες

Ο πρωθυπουργός μπαίνοντας στην αίθουσα χαιρέτισε προσωπικά τον κάθε επιχειρηματία και είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους ξεχωριστά.

Στη σύσκεψη μεταξύ των άλλων συμμετέχει ο οινοποιός Ευάγγελος Γεροβασιλείου, ο οποίος αναμένεται να διαμαρτυρηθεί για τις πρακτικές των οινοποιών της Βόρειας Μακεδονίας, οι οποίοι πωλούν «μακεδονικά κρασιά». Συγκεκριμένα, θα δείξει στον πρωθυπουργό φωτογραφίες από την πρόσφατη έκθεση Prowein, όπου προβλήθηκαν τα «Wines of Macedonia».

Όπως είπε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στη συνάντηση συμμετέχουν 40 επιχειρηματίες από τις τρεις περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο προσεχές ταξίδι στα Σκόπια, ενώ ενδέχεται να προστεθούν και κάποιοι ακόμη. Σύμφωνα με την κ. Χατζηγεωργίου, συνολικά 70-80 επιχειρηματίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αποστολή.

Μεταξύ των επιχειρηματιών στη συνλάντηση συμμετέχουν ο
Αθανάσιος Σαββάκης (πρόεδρος ΣΒΕ) ο Σωτήριος Θεοφάνης Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.Θ , ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo Τάσος Τζήκας, ο Στέφανος Τζιρίτης (πρόεδρος ISOMAT), Κυριάκος Λουφάκης η πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Μαίρη Χατζάκου, και οι οινοποιοί Ευάγγελος Γεροβασιλείου και Άγγελος Ιατρίδης

Σχετικά Νέα