

Σακούλα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (βόμβες μολότοφ) εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μέλη της Σχολής ενημερώθηκαν μέσω μηνυμάτων στους ιδρυματικούς τους λογαριασμούς να αποχωρήσουν προληπτικά από κτίρια της σχολής.
Το εκρηκτικό υλικό παραδόθηκε στην αστυνομία, πηγές της οποίας αναφέρουν πως δεν πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, ούτε υπήρξε αίτημα από την πλευρά της αστυνομίας να γίνει εκκένωση κτιρίων της Σχολής.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.