

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου υδροδότησης στο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης που έμεινε χωρίς νερό λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού.
Η πλήρης υδροδότηση αναμένεται μετά τις 23:30 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών, όπως αυτές μεταφέρθηκαν στο τμήμα βλαβών της εταιρίας.
Η βλάβη δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου έπειτα από θραύση αγωγού στη συγκεκριμένη οδό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος. Παράλληλα, υπάρχει και εισροή υδάτων σε υποσταθμό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
Από τη βλάβη επηρεάστηκε η υδροδότηση στις οδούς Ερμού, Τσιμισκή Ιωάννη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Λεωφόρος Νίκης, στις οδούς Μητροπόλεως και Εθνικής Αμύνης και σε παρακείμενες οδούς.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.