

Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει η κυρίαρχη παράβαση των οδηγών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των τροχονομικών ελέγχων που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης το προηγούμενο 24ωρο.
Συγκεκριμένα, σε σύνολο 514 βεβαιωμένων παραβάσεων, οι 257 αφορούσαν την παραβίαση των ορίων ταχύτητας και οι υπόλοιπες σε «λοιπές παραβάσεις» (διάφορες) , όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τη δράση της, τόσο με τη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων, όσο και με την έντονη παρουσία των τροχονόμων, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Στην προσπάθεια αυτή, ζητά την συνεργασία των οδηγών και των πεζών, με την τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας.
Σχετικά Νέα
Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό-Βροχές και καταιγίδες έως το τέλος της εβδομάδας
Ο καιρός θα είναι άστατος το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή και κύρια χαρακτηριστικά του.
Λάρισα: Ανείπωτος θρήνος για το θάνατο της 25χρονης Αναστασίας
«Παγωμένη» η Λάρισα από την τραγική απώλεια της 25χρονης Αναστασίας Μουταφίδου, που σκοτώθηκε σε.
Αργολίδα: Ξυλοκοπήθηκε οδηγός λεωφορείου επειδή κόρναρε σε οδηγό ΙΧ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στους Μύλους Αργολίδας, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα.
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 31χρονος που πυροβόλησε στον αέρα το Πάσχα και σκάγια κατέληξαν στην αυλή της γειτόνισσας
Συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.