

Αυξημένη ήταν το πρωί του Σαββάτου η κίνηση στο ρεύμα εξόδου στα Μάλγαρα, παρά τις συστάσεις που έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο Νίκος Χαρδαλιάς για μη μετακίνηση εκτός νομού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη. Κατά δεκάδες οι Θεσσαλονικείς εγκατέλειψαν την πόλη, παρά τις συστάσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, να μην μετακινηθούν εκτός νομού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού.
Οι περισσότεροι εκδρομείς είχαν μαζί τους τις μάσκες αλλά δεν τις φορούσαν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς, όπως είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ3, ταξίδευαν με τις οικογένειές τους. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι εκτεταμένοι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας και της τροχαίας, κυρίως σε επαγγελματίες οδηγούς και σε λεωφορεία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα.
http://https://www.youtube.com/watch?v=m-Z5cxiDt4c&feature=emb_logo
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.