Ελαφρά τραυματίστηκε στη Θεσσαλονίκη ένας 16χρονος, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε νεαρούς, στο Πανόραμα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πάρκο Γαλανού, στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκε σε 10 ανήλικους που έφεραν μπλούζες με διακριτικά ομάδας.
Οι δράστες αφαίρεσαν μια τσάντα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Σε δεύτερο συμβάν, άλλος 16χρονος τραυματίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Νίκης, επίσης στο κέντρο της πόλης, όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων.
Ο νεαρός ήταν με έναν φίλο του όταν, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δέχθηκε επίθεση από ομάδα δέκα ατόμων και μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενόφοφο σε νοσοκομείο της πόλης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
-
Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Παραιτήθηκε από την έφεσή της η δράστις
Παραιτήθηκε από την έφεσή της η Έφη Κακαράντζουλα βάζοντας τέλος στη δίκη για την.
-
Νέα χιόνια σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ευρυτανία- Ολονύχτια μάχη να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Επιμένει ο χιονιάς στη Φθιώτιδα, την Φωκίδα και την Ευρυτανία. Ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν από.
-
ΕΛ.ΑΣ.: Σε αποθήκη ναρκωτικών είχαν μετατρέψει διαμέρισμα στο Περιστέρι – Τρεις συλλήψεις για διακίνηση και το νόμο περί όπλων
Έφοδο σε διαμέρισμα που οι ένοικοί του είχαν μετατρέψει σε αποθήκη ναρκωτικών πραγματοποίησε η υποδιεύθυνση.
-
Ημαθία: Στις φλόγες τυλίχτηκε μονοκατοικία στο Πλατύ
Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου, μία μονοκατοικία στο Πλατύ της.