Θεσσαλονίκη: Νέος συνωστισμός για κοκτέιλ – Επέμβαση της ΕΛΑΣ

Η επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ και στο ίδιο σημείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από… take away καταστήματα και απολάμβανε το ποτό του.

Εκατοντάδες άτομα γέμισαν και σήμερα τα στενά που βρίσκονται γνωστά μπαράκια στη Θεσσαλονίκη και λειτουργούν με τη μέθοδο του take away.

Μάλιστα, μια ώρα περίπου πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως – αλλά και σε άλλα σημεία – για να αποχωρήσει το πλήθος ατόμων που συνωστίζονται έξω από καταστήματα και πεζοδρόμια.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη συνέχεια σε ελέγχους αλλά και βεβαιώσεις παραβάσεων ενώ τα άτομα γρήγορα άρχισαν να διαλύονται για να αποφύγουν το πρόστιμο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε έξω από καταστήματα – πριν την επέμβαση της ΕΛΑΣ – είναι το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το GRTimes.gr και δείχνει δεκάδες νεαρούς συνωστισμενους να απολαμβάνουν το ποτό τους σε απόσταση… αναπνοής και οι περισσότεροι να έχουν αφαιρέσει την μάσκα.

Στο μεταξύ, επεισοδιακή ήταν η σύλληψη μίας γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, χθες Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν την γυναίκα στο πλαίσιο μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Εκείνη αντιστάθηκε και έφτυσε τους αστυνομικούς. Η ίδια συνελήφθη για παράβαση του για παραβίαση του μέτρου για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 Π.Κ.), ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.


Επίσης, στη Θεσσαλονίκη χθες αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός άνδρα, ελληνικής καταγωγής, για παραβίαση του μέτρου για την πρόληψη ασθενειών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα