

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από το τελευταίο περιστατικό οπαδικής βίας το απόγευμα της Κυριακής.
Ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από νεαρούς αντίπαλους οπαδούς οι οποίοι τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν.
Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.