

Καραμπόλα οκτώ οχημάτων στη Θεσσαλονίκη. Με βήμα σημειωτόν η κίνηση στον περιφερειακό της συμπρωτεύουσας.
Από άγνωστη, μέχρι στιγμής, οκτώ οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος της εξόδου προς Άνω Τούμπα.
Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί τυχόν τραυματισμοί, ωστόσο, λόγω των συγκρούσεων έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο.
Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας, καθώς και οχήματα άμεσης επέμβασης για τη σήμανση και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.