Θεσσαλονίκη: «Με φίλησε, πάγωσα» δηλώνει η 16χρονη που κατήγγειλε τον 38χρονο προπονητή κωπηλασίας για βιασμό

«Με αγκάλιασε, με φίλησε, πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω» δηλώνει η 16χρονη που κατήγγειλε τον 38χρονο προπονητή κωπηλασίας από τη Θεσσαλονίκη για βιασμό, εις βάρος του οποίου έχει απαγγελθεί ποινική δίωξη για μια σειρά κακουργημάτων.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον προπονητή κωπηλασίας για τα αδικήματα της κατ’ εξακολούθηση κατάχρησης ανήλικου σε γενετήσιες πράξεις (από γυμναστή) και του βιασμού (τελεσμένο και σε απόπειρα), όπως επίσης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, τέλεση χειρονομιών και προτάσεων γενετήσιου χαρακτήρα και πρόκληση τρόμου και ανησυχίας (με την επίμονη παρακολούθηση και επιδίωξη διαρκούς επαφής και επανειλημμένων επισκέψεων στο κοινωνικό περιβάλλον της ανήλικης).

«Με αγκάλιασε, με φίλησε, πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν γνωρίζω από αυτά τα πράγματα και πώς να αντιδράσω. Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Αυτός το κατάλαβε και μου έλεγε ”μην αγχώνεσαι”, μου έλεγε πως ”δεν πρέπει να στεναχωριέσαι γιατί δεν είναι κάτι κακό”, και με ρωτούσε αν θέλω να με χαϊδέψει» δηλώνει η ανήλικη, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παράλληλα, ο προπονητής κωπηλασίας είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στα social media και έστελνε υβριστικά μηνύματα στο αγόρι της 16χρονης, ανέφερε η μητέρα της. Γι’ αυτό και η ανήλικη αθλήτρια είχε αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά, κάτι που κατάλαβαν οι γονείς της και απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα