

Νεκρό ανέσυραν δύτες της 2ης ΕΜΑΚ έναν ηλικιωμένο από τα νερά της λίμνης Τριαδίου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου φαίνεται πως είχε πάει χθες το απόγευμα για κολύμπι μαζί με τη σύζυγό του.
Η γυναίκα έχασε την επαφή μαζί του, οπότε κάλεσε σε βοήθεια.
Η ίδια διεσώθη από περιπατητή που άκουσε τις φωνές της. Στην περιοχή έφτασαν πυροσβέστες και δύτες με διασωστική λέμβο που πραγματοποίησαν έρευνες.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.
Στα ίδια επίπεδα με πέρσι ο αριθμός εισακτέων στα ΑΕΙ
Στους 68.788 θα ανέλθει ο συνολικός αριθμός εισακτέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το.
Συνελήφθησαν τρία άτομα που έκλεβαν κινητά τηλέφωνα από καταστήματα – Προσποιούνταν τους διανομείς
Μέσα από ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ γνωστοποίησε ότι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για κλοπές κινητών τηλεφώνων από καταστήματα και.
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.