

Γέφυρα ζωής για ένα αγοράκι 6 ετών στήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι που είναι ΑμεΑ, αντιμετώπισε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα όταν τροφή κόλλησε στον λαιμό του.
Πιο αναλυτικά, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (14.11.2022) το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση από την περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα 6χρονο αγοράκι που είναι ΑμεΑ, έκανε εισρόφηση και κινδύνευσε από πνιγμό όταν κόλλησε τροφή στον λαιμό του.
Ο γιατρός που έφτασε μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο σπίτι του παιδιού, έδωσε άμεσα εντολή διακομιδή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, καθώς το παιδί έκανε και σπασμούς και σε συνεργασία με την αστυνομία στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε το αγοράκι να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο.
Τα περιπολικά που συμμετείχαν στην επιχείρηση φρόντισαν να ανοίξει εγκαίρως ο δρόμος, τόσο στην Περιφερειακή Οδό, όσο και στην οδό Κατσιμίδη και έφτασαν στο νοσοκομείο γρήγορα και αποτελεσματικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το 6χρονο αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Γ´ Παιδιατρική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.