

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μητροπολίτου Μοσχονησίων, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η ένοικος του διαμερίσματος πρόλαβε και το εγκατέλειψε εγκαίρως.
Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση 16 πυροσβέστες με επτά πυροσβεστικά οχήματα. Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ένοικος του διαμερίσματος είπε στους πυροσβέστες ότι είχε ανάψει ένα κεράκι στην κρεβατοκάμαρά της.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απεγκλώβισαν δυο σκυλάκια από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Λίγη ώρα αργότερα ένας πυροσβέστης απεγκλώβισε σκύλο από τον πέμπτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.
Σχετικά Νέα
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.
Αιτωλοακαρνανία: Μεθυσμένος οδηγός πήγε να αρπάξει 3 ανήλικα παιδιά
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο, στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής, επικίνδυνη.
Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Μετ΄εμποδίων συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική.