

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και η αξιολόγηση προανακριτικού υλικού οδήγησε στην εξιχνίαση έξι (6) περιπτώσεων κλοπής που έλαβαν χώρα σε καταστήματα ταχυμεταφορών, καθώς και σε φυτώριο, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερα άτομα (τρείς ημεδαποί – ένας αλλοδαπός) ηλικίας 33, 21 39 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι ενεργώντας ενίοτε από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου του 2022 έως τέλη Ιανουαρίου του 2024, προέβησαν σε τρεις (3) κλοπές από καταστήματα ταχυμεταφορών και τρεις (3) κλοπές από φυτώριο της Υπηρεσίας Αναδάσωσης Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας πλήθος εργαλείων, ταχυδρομικών δεμάτων, (300) λίτρα πετρέλαιο, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.
Πρωινές ώρες χθες (03-02-2024), σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στην οικία του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα εργαλείων – μηχανημάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ κάποια από αυτά αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους του φυτωρίου, καθώς και πληθώρα καλωδίων αλουμινίου, τα οποία είχαν διαχωριστεί από το πλαστικό περίβλημά τους, την κατοχή των οποίων επίσης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Επιπλέον, ανευρέθησαν δύο ακαταχώρητα κυνηγητικά όπλα, για τα οποία ο 33χρονος στερούνταν σχετικών αδειών οπότε και συνελήφθη, ενώ στην οικία του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα, ως προϊόντα κλοπής.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: «Είδα τον Βασίλη σε μια λίμνη αίματος»
Στις επικίνδυνες συνθήκες στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών αλλά και στις στιγμές ύστερα από.
Μάτι: Στις 3 Ιουνίου η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους
Στις 3 Ιουνίου το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του ως προς.
Στέλεχος του ΣΔΟΕ παρίστανε τον κούριερ και συνέλαβε 38χρονο που παραλάμβανε ναρκωτικά
Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν.
ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό σαμπουάν για παιδιά
Την ανάκληση της παρτίδας 0455Ρ του Καλλυντικού προϊόντος JOHNSON’S Shiny Drops Kids Shampoo 500ml.