

Επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης (18/06) κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το γεγονός καταγγέλθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού Ευόσμου από τον οδηγό, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του δύο άτομα του επιτέθηκαν χωρίς κάποια αιτία, τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έσπρωξαν. Ο ίδιος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθεις και αποχώρησε.
Σε ανακοίνωση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για το περιστατικό επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέλφια, επιτέθηκαν στον οδηγό ισχυριζόμενα ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του απορριμματοφόρου οχήματος.
«Τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν. Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι» σημειώνεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα αναφέρεται ότι περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.
Στο μεταξύ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης επισημαίνει ότι «είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο» και τονίζει ότι η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του τραυματισμένου εργαζόμενου.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα – Ελικόπτερο για αεροδιακομιδή του ανηλίκου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Νέδα, στα σύνορα των νομών Ηλείας και.
Επιχείρηση διάσωσης δύο τουριστών στη Ρόδο
Σε εξέλιξη βρίσκεται, επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση δύο τουριστών, που είχαν εγκλωβιστεί.
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα» φώναζε ο πατέρας που μαχαίρωσε τον γιο του
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας.
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.