Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, για την οπαδική επίθεση εναντίον δύο αδελφών το βράδυ της Δευτέρας (13/5) στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, προχώρησαν οι αρχές.

Πρόκειται για έναν 23χρονο κι έναν 24χρονο, η εμπλοκή των οποίων ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες και παραβάσεις συνδεόμενες με την αθλητική βία.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται, καθώς στο επεισόδιο φαίνεται να ενεπλάκησαν δέκα άτομα, σύμφωνα με την καταγγελία των δύο παθόντων, 37 και 42 ετών.

Τα δύο αδέλφια κατευθύνονταν προς τα αυτοκίνητά τους, όταν δέχθηκαν την επίθεση των δραστών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Αφού φώναξαν οπαδικά συνθήματα, χτύπησαν τα θύματα, αφαιρώντας τη ζακέτα ενός εξ αυτών, που έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη.

Ο ένας τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο άλλος στο σαγόνι και στην πλάτη.

Από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψε κάποιο από τα θύματα να είναι οργανωμένος φίλαθλος σε αθλητικό σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα