

Δύο άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε κτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα, έξι άτομα έχουν διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ άλλα τρία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».
O Μάριος Αποστολίδης, συντονιστής επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δήλωσε ότι η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε κτήριο γραφείων και άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 οχήματα με 40 πυροσβέστες κι ένα γερανοφόρο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να απεγκλωβιστούν άτομα.
Όπως διευκρινίστηκε, η πυρκαγιά ξέσπασε τελικά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, στην οδό Εγνατία 76 και Αριστοτέλους 2, όπου είχε μέσα σκουπίδια, που άρπαξαν φωτιά.
Ο κ. Αποστολίδης είπε ότι απεγκλωβίστηκαν συνολικά 44 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, καθώς δίπλα από το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά υπάρχει φροντιστήριο.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.