

Δεν προσήλθε για τρίτη φορά στο δικαστήριο η 54χρονη η οποία κατηγορείται ότι το 2019 σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της.
Η κατηγορούμενη την πρώτη φορά αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπως και τη δεύτερη φορά που φέρεται ότι κατανάλωσε σαμπουάν, ενώ σήμερα το πρωί λιποθύμησε πριν τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελέας της έδρας αποφάσισε ότι είναι προσχηματική η στάση της 54χρονης και η δίκη, η οποία έχει διακοπεί δύο φορές για τους παραπάνω λόγους, συνεχίστηκε. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί ερήμην. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.
Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του εγκλήματος
Ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε, στη οδό Αρμενοπούλου, τον Ιούνιο του 2019. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ατύχημα αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία.
Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί βρήκαν εξάρτημα από πλαστικό χερούλι ενός τηγανιού όμως το συγκεκριμένο μαγειρικό σκεύος δεν βρέθηκε. Τελικά, προέκυψε ότι αυτό ήταν το όπλο του εγκλήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι του θύματος.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.