

Στην διάσωση ενός 23χρονου, ο οποίος έπεσε στον Θερμαϊκό το πρωί της Κυριακής (03/03), προχώρησαν οι αρχές του Λιμενικού Σώματος.
Ο νεαρός διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ για προληπτικούς λόγους.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
“Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση ατόμου στη θάλασσα στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Αμέσως στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους περισυνέλεξαν έναν 23χρονο αλλοδαπό και τον μετέφεραν αρχικά στη στεριά, όπου εξετάσθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο «ΑΧΕΠΑ» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις”.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.