Site icon The Indicator

Θεσσαλονίκη: Χιόνισε στον Χορτιάτη, χαλαζόπτωση στην Επανομή

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και στη Χαλκιδική, με τους κατοίκους να ξυπνούν “στα λευκά” λόγω της χιονόπτωσης που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή (08/12).

Ο Χορτιάτης “ξύπνησε” ντυμένος στα λευκά, με τις στέγες των σπιτιών να έχουν γίνει άσπρες, ενώ χιόνι έπεσε στον Σοχό, την Όσσα και σε άλλες ορεινές και ημιορεινές περιοχές στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο Νεοχώρι και στην Αρναία στη Χαλκιδική, με τον όγκο του χιονιού να μη δημιουργεί αξιοσημείωτα προβλήματα.

 

Χιόνια στον Χορτιάτη:

Σε ετοιμότητα βρίσκονται εργαζόμενοι στον δήμο και εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν βγει από νωρίς στους δρόμους και ρίχνουν αλάτι.

Σφοδρό χαλάζι στην Επανομή
Λευκό σκηνικό και στην Επανομή, η οποία χτυπήθηκε από σφοδρή χαλοζόπτωση.

Το χαλάζι, όπως αναφέρει το voria.gr, άσπρισε τους δρόμους και τα αγροτεμάχια αργά το βράδυ της Πέμπτης, ενώ δεν έχει γίνει προς το παρόν κάποια αναφορά σε ζημιές.

Exit mobile version