

Άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου εισέβαλαν απόψε (24/9) στο διατηρητέο κτίριο όπου στεγαζόταν επί σειρά ετών κατάληψη με την ονομασία «Libertatia», παραβιάζοντας προηγουμένως τον σφραγισμένο χώρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του κτιρίου βρίσκονται δεκάδες άτομα και πραγματοποιούν μουσική συναυλία.
Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές ατόμων, γύρω από το διατηρητέο κτίριο το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Στρατού.
Το διατηρητέο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο επιχειρούν την επισκευή του, εκτελώντας διάφορες εργασίες.
Η Αστυνομία κατ’ επανάληψη έχει προβεί σε επιχειρήσεις απομάκρυνσης αυτών των ατόμων προχωρώντας σε προσαγωγές και συλλήψεις.. Η πιο πρόσφατη επιχείρηση έγινε στο τέλος του προηγούμενου μήνα και οδήγησε στη σύλληψη 11 ατόμων. Μετά την επιχείρηση αυτή ο χώρος είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.