

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι δύο νεαροί, 21 ετών, που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.
Παρότι η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή τους, η πρόεδρος του δικαστηρίου τούς απάλλαξε από την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, που τούς είχε αποδοθεί.
Στην απολογία τους δήλωσαν πως είναι φοιτητές, ενώ ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια και πως περνούσαν από το σημείο πραγματοποιώντας βόλτα για καφέ και φαγητό στη Φοιτητική Λέσχη.
Για τα ίδια επεισόδια κατηγορούνται και τρεις ανήλικες, όλες 16χρονες, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Δικαστήριο Ανηλίκων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Δραματική επιχείρηση διάσωσης αναρριχητή στη Λαυρεωτική – Συγκλονιστικό βίντεο
Τραυματισμένος ανασύρθηκε 32χρονος αναρριχητής μετά την πτώση του σε βάραθρο στον Άγιο Κωνσταντίνο στη.
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός τουρίστας που χτύπησε στο κεφάλι από πτώση τζαμαρίας
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 48χρονος Βρετανός τουρίστας,.
-
Προβληματισμός σε πρυτάνεις για το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης – Πυρά από την αντιπολίτευση
Προβληματισμό για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, το δόγμα «νόμος.
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.