Θεσσαλονίκη: Ασύλληπτος ο 40χρονος που προσπάθησε να πατήσει με αυτοκίνητο την πρώην σύζυγό του

Ένας άντρας 40 ετών καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν σταμάτησε εκεί. Μέσω τρίτων προσώπων απείλησε πως θα την «αποτελειώσει». Η αστυνομία τον αναζητά, ωστόσο, ακόμα δεν τον έχει εντοπίσει.

Τι συνέβη
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Ένας 40χρονος που το βράδυ της Δευτέρας επέβαινε σε αυτοκίνητο στην περιοχή των Μαλγάρων παρέσυρε τη 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος.

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε αλλά ο άνδρας στην συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό, και επιχείρησε να την πνίξει, ενώ την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Η γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία και μεταφέρθηκε από περιπουλούντες αστυνομικούς στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στον Λευκό Πύργο. Εκεί κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

 

Πληροφορίες αναφέρει ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο ίδιος είχε απειλήσει τη γυναίκα με καραμπίνα. Είχε πυροβολήσει ενώ εκείνη κατέβαζε το παντζούρι του σπιτιού της αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να την τραυματίσει.

Όπως αναφέρει το megatv.com, ο άνδρας τότε δεν είχε συλληφθεί αλλά είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Σημειώνεται, ότι ο 40χρονος αλλοδαπός αναζητείται από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα