Θεσσαλονίκη: Αργεί να πάρει εξιτήριο η 8χρονη που έχασε το δάχτυλό της σε παιδική χαρά

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Κυριακή 1 Μαΐου η 8χρονη η οποία έχασε το δάχτυλο της ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά του δήμου Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η πορεία της αποκατάστασης του δαχτύλου του μικρού κοριτσιού είναι σταθερή ωστόσο οι γιατροί θέλουν να βεβαιωθούν ότι η επέμβαση έχει πετύχει. «Οι επισκέψεις των γιατρών στο δωμάτιο της μικρής συνεχίζονται ανά 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας» τόνισε στο GRTimes, η δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, Κική Πακιρτζίδου.

Σχετικά με το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο η 8χρονη, η κ. Πακιρτζίδου συνέχισε λέγοντας πως «αυτό θα κριθεί ίσως και κατά τη σημερινή ημέρα, μιας και οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν αν η μικρή είναι σε θέση να βγει από το νοσοκομείο εντός αυτής της εβδομάδας». Να θυμίσουμε πως αρχικά υπήρχε πρόβλεψη από την περασμένη εβδομάδα, πως λόγω της βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του κοριτσιού, αναμενόταν να πάρει εξιτήριο έως την Τρίτη (10/5).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα