Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια

Ενώπιον της ανακρίτριας και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος – Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της 21χρονης, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της

Ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης απολογείται σήμερα, ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια, η οποία υπέκυψε τελικά χθες στα τραύματά της. Μαζί του θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος. Σημειώνεται ότι αρχικά τους είχαν αποδοθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και μετά την εξέλιξη του θανάτου της φοιτήτριας αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες. Ο 26χρονος διώκεται πλέον για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και η 19χρονη για συνέργεια στο αδίκημα αυτό. Επιπλέον, ο πρώτος κατηγορείται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Προανακριτικά, ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, φέρεται να αρνήθηκε πως έτρεχε, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι εγκατέλειψε το σημείο της παράσυρσης διότι φοβήθηκε, καθώς δεν διαθέτει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Η 21χρονη, που φοιτούσε στο τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, έδωσε μάχη επί πέντε ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά κατέληξε χθες. Επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της, τα Χανιά.

 

 

πηγή   ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα