

Επανέρχεται, έπειτα από 15 χρόνια, η διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορία μπροστά από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, η οποία είχε τροποποιηθεί λόγω των έργων του Μετρό.
Αναλυτικότερα, από τις 6 τα ξημερώματα αύριο, αμφιδρομείται η κίνηση των οχημάτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα από την οδό Μοναστηρίου έως την οδό Πολυτεχνείου. Κάθε ρεύμα κυκλοφορίας θα διαθέτει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση.
Παράλληλα, αλλάζει και η διατομή της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πολυτεχνείου και Αισώπου, μετά την ολοκλήρωση των έργων διαπλάτυνσης πεζοδρομίων και δημιουργίας εσοχών για θέσεις στάθμευσης, που πραγματοποίησε η Αττικό Μετρό ΑΕ.
Η οδός Δωδεκανήσου θα παραμείνει μονόδρομος, σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές μελέτες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Σχετικά Νέα
Hellenic Train – ΟΣΕ: Καθυστερήσεις και αλλαγές δρομολογίων λόγω τεχνικών εργασιών
Σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και ματαιώσεις υπάρχουν σε δρομολόγια τόσο στον υπεραστικό άξονα Αθήνα –.
Σπαρτιάτες: Αθώοι και οι 13 κατηγορούμενοι για εξαπάτηση εκλογέων
Αθωώθηκαν και οι 13 κατηγορούμενοι στη δίκη των Σπαρτιατών. Απηλλάγησαν από την κατηγορία της.
Θεσσαλονίκη: Τρεις νεαροί οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων στα Διαβατά
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Δέλτα, περιστατικό επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων.
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.